0 τμχ 0.00

Σχετικά με εμάς

Η ιδέα δημιουργίας κοσμημάτων από γνήσιο δέρμα ξεκίνησε το 2012.

Θέλαμε να πειραματιστούμε με ένα φυσικό υλικό το οποίο χρησιμοποιείται από τις αρχές της ανθρωπότητας. Έτσι προέκυψε και η ονομασία του brand μας, Origins.

Οι άνθρωποι της Παλαιολιθικής εποχής χρησιμοποιούσαν το δέρμα ως ένδυση για να προστατευθούν από τις ακραίες καιρικές συνθήκες.

Με το πέρασμα τον αιώνων το δέρμα χρησιμοποιήθηκε για την κατασκευή πληθώρας αντικειμένων που βοηθούσαν στην καθημερινότητα.

Πέρα από την κατασκευή χρηστικών αντικειμένων, θελήσαμε να προχωρήσουμε ένα βήμα παραπέρα και να δημιουργήσουμε κοσμήματα από δέρμα.

Έπειτα από αρκετή έρευνα και πειραματισμό καταλήξαμε στη χρήση δερμάτων που είναι κατεργασμένα με φυτικές τανίνες και όχι χημικές (χρώμιο) καθώς τα κοσμήματα έρχονται σε άμεση επαφή με την επιδερμίδα μας και θέλουμε να αποφύγουμε τυχόν ανεπιθύμητες αλλεργίες.

Έτσι δημιουργήθηκε η σειρά κοσμημάτων Origins, αρχικά μόνο κολιέ και μόνο σε μαύρο χρώμα. Πλέον υπάρχει μια ευρεία γκάμα κοσμημάτων η οποία εμπλουτίζεται συνεχώς με νέα σχέδια και χρώματα καθώς και με χρήση άλλων υλικών όπως φτερά, κρύσταλλα ή πετρώματα.

Ιδιαίτερα κοσμήματα για ιδιαίτερες εμφανίσεις που πάντα εντυπωσιάζουν και ξεχωρίζουν. Φοριούνται άνετα όλο το χρόνο, είναι πανάλαφρα και μπορούν να σας συνοδεύσουν είτε στις καθημερινές σας εμφανίσεις είτε και σε πιο ειδικές περιστάσεις.

Σας καλούμε να γνωρίσετε τα κοσμήματα Origins κάνοντας ένα δώρο στα αγαπημένα σας πρόσωπα ή και στον εαυτό σας.