0 τμχ 0.00

Συχνές ερωτήσεις

  • Από τί υλικό είναι φτιαγμένα τα κοσμήματα;

         Χρησιμοποιούμε γνήσιο δέρμα επεξεργασμένο με φυτικά έλαια για την αποφυγή τυχόν ή αλλεργιών στην επιδερμίδα μας.

  • Είναι υποαλλεργικά;

         Χρησιμοποιούμε κουμπώματα χωρίς νικέλιο, μόλυβδο ή χρώμιο που ευθύνονται για αλλεργίες. Τα κουμπώματα στα σκουλαρίκια είναι είτε επάργυρος ορείχαλκος είτε ασήμι.

  • Μπορούμε να τα χρησιμοποιούμε στο νερό;

         Καθώς πρόκειται για γνήσιο δέρμα καλό είναι να αποφεύγεται η χρήση των κοσμημάτων στο νερό. Όταν βραχούν έχουν την τάση να γίνονται άκαμπτα. Αν τυχόν βραχούν σε γλυκό νερό, μπορούμε να ενυδατώσουμε τα κοσμήματά μας με λίγο ενυδατικό έλαιο ή βαζελίνη απλώνοντας στην πίσω πλευρά και κάνοντας ελαφρύ μασάζ. Το θαλασσινό νερό θα καταστρέψει τα κοσμήματά σας.

  • Το χρώμα παραμένει αναλλοίωτο;

          Όσον αφορά τα κοσμήματα σε μαύρο χρώμα, πρόκειται για βαφή η οποία παραμένει αναλλοίωτη. Όσον αφορά τα κοσμήματα σε μεταλλικές αποχρώσεις, πρόκειται για ένα μεταλλικό φιλμ το οποίο τοποθετείται στο δέρμα με μια ειδική επεξεργασία που απαιτεί πίεση και θερμότητα. Παραμένει αναλλοίωτο αρκεί να μην "ταλαιπωρούμε" τα κοσμήματά μας στο νερό ή έχοντας έντονη σωματική δραστηριότητα.

  • Τί φροντίδα χρειάζονται;

          Από τη στιγμή που αποφεύγεται η χρήση στο νερό, το μόνο που προσέχουμε είναι η αποθήκευση σε ευθεία θέση ει δυνατόν τυλιγμένα με κάποιο μαλακό ύφασμα ή ακόμη και τοποθετημένα σε φάκελο για περισσότερη προστασία από τυχόν εκδορές.