0 τμχ 0.00

Επιστροφές - Ακυρώσεις

Επιστροφές

Σε περίπτωση που παραλάβετε ελαττωματικό προϊόν, γίνεται άμεσα αντικατάστασή του χωρίς επιπλέον οικονομική επιβάρυνση σας, εφόσον μας ειδοποιήσετε τηλεφωνικά στο 210 300 1346, ή με e-mail πατώντας ΕΔΩ, από την ίδια ηλεκτρονική διεύθυνση που κάνατε την παραγγελία, όπου θα αναγράφετε ονοματεπώνυμο και κωδικό παραγγελίας καθώς και το ελαττωματικό προϊόν.
Η επιστροφή ΜΗ ελαττωματικών προϊόντων είναι δυνατή εφόσον η συσκευασία δεν έχει ανοιχτεί και βρίσκεται στην αρχική της κατάσταση και εφόσον η επιστροφή γίνει εντός 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία αγοράς και η παραλαβή από εμάς γίνει εντός 3 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία υποβολής αίτησης επιστροφής. Σε αυτή την περίπτωση επιβαρύνεστε με τα έξοδα αποστολής και επιστροφής.

Ακυρώσεις

Μπορείτε να ακυρώσετε τη παραγγελία σας, χωρίς επιβάρυνση, εφόσον δεν έχει πραγματοποιηθεί η αποστολή των προϊόντων από την έδρα μας και η αίτηση ακύρωσης γίνει σε διάστημα 24 ωρών από την παραγγελία. Σε διαφορετική περίπτωση επιβαρύνεστε με τα έξοδα αποστολής και επιστροφής. Για την ακύρωση της παραγγελίας σας θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο 210 300 1346, ή με e-mail πατώντας ΕΔΩ, από την ίδια ηλεκτρονική διεύθυνση που κάνατε την παραγγελία, όπου θα αναγράφετε ονοματεπώνυμο και κωδικό παραγγελίας καθώς και την επιθυμία σας να ακυρώσετε την παραγγελία.